Mass Effect: Andromeda

Kaikenlainen peliaiheinen keskustelu alustaan tai vuosilukuihin katsomatta.
User avatar
Miika
Posts: 234
Joined: 08 Nov 2016, 17:49

16 Mar 2017, 18:53

Monet noista RPS:n artikkelissa mainituista ongelmista on havaittavissa myös esimerkiksi Giant Bombin streamissa. Toisaalta Kotakulla oli huomattavasti positiivisempi näkemys pelistä Five Hours In, Mass Effect: Andromeda Is Overwhelming. Mielenkiintoista nähdä miten arvostelijat peliin ja sen "ongelmiin" suhtautuvat. Kankeat animaatiot ja sinne tänne säntäilevät apurit toki rikkovat immersiota, mutta eivät ole mitään ylitsepääsemättömiä ongelmia ainakaan itselleni. Kankea käyttöliitymä, käsikirjoitus/dialogit, yms. sitä vastoin merkitsevät jo paljon.


User avatar
Miika
Posts: 234
Joined: 08 Nov 2016, 17:49

19 Mar 2017, 10:21

Miika wrote:Kankeat animaatiot ja sinne tänne säntäilevät apurit toki rikkovat immersiota, mutta eivät ole mitään ylitsepääsemättömiä ongelmia ainakaan itselleni.
Animaatioista on pidetty meteliä nyt pari päivää, eikä uutinen siitä ettei ensimmäinen korjaus tule niitä parantamaan tuntunut miellyttävän kaikkia. Animaatioiden korjaaminen kuulostaa kuitenkin niin isolta työltä, että yllättyisin jos lähtisivät niitä korjaamaan. Toisaalta jos animaatiot ovat todella pelin suurin ongelma, niin hyvältä vaikuttaa ...

PC Gamer: Mass Effect: Andromeda won't get any animation improvements on day one
Eurogamer: Mass Effect Andromeda's early access trial is getting a mixed response

User avatar
Trollexas
Posts: 3
Joined: 11 Nov 2016, 12:31
Location: Helsinki

19 Mar 2017, 15:15

Ihan viihdyttävältä on vaikuttanut kun tota early accesis on testailu muutaman tunnin. Kasvo animaatiot on kieltämättä vähän hämmentäviä välillä mutta eivät mitään ylitse pääsemättömiä. Mikä on todella typerää, että taisteluissa ei voi määreillä squadilaisia käyttämään mahdollisia voimiaan vaan käyttävät niitä randomilla. Dialogista en osaa sanoa vielä mitään ainakin tähän asti ihan mukiinmenevältä vaikka voisi olla enemmän tunnetta asioiden ilmaisussa

User avatar
Zousi
Posts: 31
Joined: 08 Nov 2016, 22:08
Location: Helsinki
Live: Zousi

21 Mar 2017, 21:41

Juu tilaukseen meni trialin perusteella. Hyvin tuli viihdyttyä niin uudessa galaksijärjestelmässä kuin päähahmon aiemmasta poikkeavassa maanläheisemmässä roolissa uudisraivaajana. Välianimaatiot sun muut porua aiheuttaneet kalabaliikit jätän omaan arvoonsa, kunhan se itse pelin tarjoama maailma on houkuttelevan tuntuinen kuten se nyt tuon kymmenen tunnin testisession jälkeen tuntui olevan.

Katsotaan nyt että miten se pelin isompi kuva tulee asettumaan sitten loppupeleissä. Tällä hetkellä nyt ainakin on tunteet ja tuntemukset vahvasti siellä positiivisella puolella.
Last edited by Zousi on 22 Mar 2017, 14:26, edited 1 time in total.

PoorFriggingInfantry
Posts: 18
Joined: 29 Nov 2016, 16:00

22 Mar 2017, 10:48

Itse olen pelannut ME 1 ja 2, koska joskus halvalla sain Steamin aleista. Kolmosta kait ei oo edes tullut sinne koska EA, joten semmosista lähtökohdista.

Ykkönen oli ehkä tarinaltaan parempi, jopa hyvä, muttei silti mitenkään niin erikoinen kuin kaikki muut täällä tuntuu ajattelevan. Kakkosesta jäi mieleen enempi sivutehtävät, itse tarinasta en muista mitään. Kolmosesta muistan lähinnä loppuratkaisun vaikken pelannut koko peliä.

Ensivaikutelmat Andromedasta tosi meh, mitä Twitchistä katsonut. Että tällasta Bioware ja EA. En ole pelaamassa.

User avatar
Miika
Posts: 234
Joined: 08 Nov 2016, 17:49

07 Jun 2017, 23:58

Mielenkiintoinen juttu pelin kehityksestä. Nimettömät lähteet aina enammän tai vähemmän arveluttavia, joten sen suhteen suolan kanssa. Hattua nostan, että lähtivät tekemään kunnianhimoista peliä, vaikka lopulta eivät tavoitteissaan onnistuneetkaan.

The Story Behind Mass Effect: Andromeda's Troubled Five-Year Development

Post Reply