Nelinpelin muskelitohtorien vastaanotto on avoinna! Luvassa on jälleen testo- ja estomittarit turvarajojen yli kiepauttava rautaisannos Suomen pullistelevinta peliasiaa, väkivahvinta viihdejupinaa ja proteiinirikkainta puutaheinää. Kyllä nousee!

Nelinpeln geriatriakerho on jälleen karauttanut raitille rollaattorit savuten keskustelemaan muun muassa irtoilevista ruumiinosista, sääolosuhteista ja maailmantilanteesta – ja muistaessaan myös videopeleistä ja muusta kivasta! Nelinpeli-vuosi 2024 alkaa än yy tee nyt!

Hehtaarimittaisen jättipodcastin toisella puoliskolla käydään läpi vuoden parhaat pelit, paljastetaan castilaisten ja Nelinpeli-yhteisön top-kympit, sekä tietysti palkitaan Nelinpelin Vuoden peli 2023 -kärkikymmenikkö!

Vuoden 2023 kohokohta on tässä – kahdeksan tuntia Suomen huikeinta peliasiaa ja Nelinpelin sijaan mikkien takana Kuusinpeli, eli Jason, Sebu, Antero, Mika, Sami ja Mape! Superjakson ensimmäisellä puoliskolla käydään läpi kuluneen vuoden vaiheita ja perataan auki vuoden viimeiset kuulijakysymykset.

Nelinpelin helmenkalastajat ovat jälleen sukeltelemassa Suomen päräyttävimmän pelikeskustelun syvässä päädyssä! Tuttuun tapaan katiskaan ui toinen toistaan makoisampia vonkaleita, jotka perataan perinpohjaisesti auki yhdessä tuumin. Vuoden tokavika jakso!